I’m happy to announce that a remixed version of Circles is being used on a TV advertisement for Sampo, a Finnish bank. Still waiting, but hopefully I will get a permission to show the advert on the Softys site. It’s an animation that combines several styles and it looks pretty neat if I may say…

2 Responses:

 1. Alex

  Mahtava juttu!

  Mistähän ne poimi tän biisin? Vai onko joku mainostoimiston heebo kuuntelee
  aktiivisesti konemusaa? :)

  Mut joo, hienoa, että saa omaa (hyvää) musaa eteenpäin.
  Ois kyl kivaa nähdä se mainoskin. :)

 2. niko

  Tää meni oikeastaan hyvin monen sattuman kautta kun mainostin Softys saittia vanhalle tutulle, joka sattuikin olemaan tekemisissä mainoksen kanssa ja oli keksinyt että biisi saattaisi sopia mainokseen. Koetan saada mainoksen näytille tänne saitille!